fbpx

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Backoffice

Category: Backoffice

Als je naar onze homepage gaat, klik je onderin op ‘Inloggen restaurants’. Klik door de spambot en vervolgens bij het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Als je niet meer weet aan welk e-mailadres je account is gekoppeld, dan kun je dit opvragen bij ons. Wij mogen wegens privacy redenen nooit jouw wachtwoord opslaan. 

Category: Backoffice

Als je naar onze homepage gaat, klik je onder het menu ‘voor restaurants’ op: inloggen. Log in met de inloggegevens die je hebt gekregen na je aanmelding. Je komt dan in je gastprofiel, waar je restaurant backoffice aan is gekoppeld. Klik op de naam van je restaurantprofiel. Daar kun je je profiel aanpassen, etc.

Tag: Backoffice

Aanmelden

Category: Aanmelden

Neem contact op met Restaurantplatform KleinePorties B.V. via telefoonnummer
+31 (0)6 8339 2280 of stuur een e-mail naar info@kleineporties.nl met daarin al jouw bedrijfs- en contactgegevens.

Tag: Aanmelden
Category: Aanmelden

Met KleinePorties vergroot je jouw zichtbaarheid bij gasten die perfect passen bij jouw concept in Nederland en België, en verbeter je jouw online aanwezigheid, op internet en op social media. Ons eigen restaurantplatform, KleinePorties.nl, biedt een persoonlijk restaurantprofiel zonder verborgen kosten of commissiekosten. Daarnaast kun je gebruikmaken van ons online marketingadvies om jouw restaurant optimaal online te profileren. Meer informatie voor restaurants vind je op onze website : Voor restaurants

Category: Aanmelden

Voor een vast bedrag van €15 per maand of €40 per kwartaal, sluit je je aan bij het restaurantplatform KleinePorties. Je krijgt jouw persoonlijke restaurantprofiel. Verder zijn er geen andere kosten. Gasten kunnen dan direct contact opnemen via je website, e-mailadres of telefoonnummer om direct te reserveren

Het basis abonnement bevat een gratis vermelding en daarmee wordt alleen de naam en adresgegevens van jouw restaurant opgenomen op de website van KleinePorties.

Tag: Aanmelden
Category: Aanmelden

  Door je aan te sluiten, vergroot je de zichtbaarheid van je restaurant bij een specifieke doelgroep. Bovendien draag je bij aan het verminderen van voedselverspilling. Het platform heeft al aangesloten partner restaurants, zoals Slot Oostende in Goes, Restaurant El Miguel in Willemstad, Hotel en Restaurant Keizersberg in Elsendorp die halve / kleine gerechten op hun menukaart hebben en graag willen dat gasten direct contact op kunnen nemen, nadat ze de menukaart hebben kunnen zien op de website van KleinePorties.

  Tag: Aanmelden
  Category: Aanmelden

  Restaurants die kleine en/of halve gerechten op hun menukaart hebben staan of flexibel zijn in het aanpassen van een portie, kunnen zich aansluiten. Meer informatie vindt je op: https://kleineporties.nl/aanmelden-restaurant/

  Tag: Aanmelden

  Algemeen

  Category: Algemeen

  KleinePorties is ontstaan vanuit de behoefte om een groeiende groep van meer dan 5 miljoen kleine eters is in Nederland en meer dan 3,5 miljoen kleine eters in Belgie de weg te wijzen naar restaurants die een concept van kleine porties of halve gerechtjes serveren, om juist voedselverspilling tegen te gaan en meteen ook kleine eters te laten genieten van een diverse smaakbeleving.

  Category: Algemeen

  KleinePorties is een restaurantplatform dat restaurants, die kleine gerechten serveren, zichtbaar en vindbaar maakt op www.kleineporties.nl, www.kleineporties.be en haar social media kanalen. Het doel is om iedereen te laten genieten van een volwaardig diner met verschillende gerechten, smaakbeleving zonder voedselverspilling. Als restaurant kun je je bij ons aansluiten om deze groeiende groep van meer dan 8 miljoen ideale gasten te bereiken.

  Tag: Algemeen
  Category: Algemeen
  Onze zoekmachine laat resultaten zien als een restaurants is gekoppeld aan het land, de provincie en als de coördinaten van het adres zijn ingevuld. Hierdoor kan je filteren op basis van het aantal kilometers, per provincie en via de zoekbalk. Daarnaast hebben wij ook de aanbevolen restaurants gekoppeld aan ‘gratis basisvermelding’ en ‘partnerrestaurant’. Restaurants die partner zijn van ons platform, kunnen ook de type keuken toevoegen, zodat gasten ook daarop kunnen filteren. Zo laten we je restaurants zien die het beste aansluiten op je behoeften en voorkeuren en kun je makkelijker een keuze maken.
  Tag: Algemeen
  Category: Algemeen

  Ja, dat kan. Typ de naam van het restaurant in in de zoekbalk bovenaan de homepage. Zo krijg je meteen het goede restaurant of zie je een lijst van ketens.

  Tag: Algemeen
  Category: Algemeen

  Restaurants die een vork en mes-icoon in een oranje pin in Google Maps hebben, zijn aangesloten als restaurantpartner van KleinePorties.nl. Deze zijn dan duidelijk zichtbaar op de website en hebben een voorkeursplek op onze website.

  Tag: Algemeen
  Category: Algemeen

  Restaurants die een vraagteken in een groene pin in Google Maps hebben, zijn gratgis basisvermeldingen en zijn niet aangesloten als restaurantpartner van KleinePorties.nl.

  Tag: Algemeen
  Category: Algemeen

  Kleine porties zijn bijvoorbeeld bitesstartersshared diningtapashalve gerechten en andere kleine porties. Deze gerechten zijn ideaal voor een breed scala aan gasten, zoals mensen met buikproblemen, ouderen, kinderen, diabetici, hart- en vaatpatiënten, zwangere vrouwen en gewoonweg liefhebbers van kleine porties of mensen die liever kleine porties eten en verspilling tegen te gaan. Wij brengen deze restaurants en ‘kleine eters’ samen, zodat uit eten gaan voor iedereen leuk blijft!

  Tag: Algemeen