fbpx

KleinePorties oprichter Sandra de Blaeij wint Vrouw in de Media Award 2018!

KleinePorties oprichter Sandra de Blaeij wint Vrouw in de Media Award 2018!
Leestijd: 3 minuten

Sandra de Blaeij wint met een overweldigende 47% van de stemmen!

Sandra de Blaeij uit Kapelle ontving op 5 februari 2019 in de uitzending van Omroep Zeeland de Vrouw in de Media Award voor Zeeland.
Een overweldigende 47 % van de stemmers vindt dat de mede-oprichter van het platform KleinePorties zich het beste in de media heeft geprofileerd.

Interview Omroep Zeeland

Volgens de stemmers is Sandra de Blaeij ‘een pionier voor mensen met een maagverkleining die ook in een restaurant willen eten zonder driekwart van de porties niet op te eten. Ze gebruikt de media echt waar die voor bedoeld is. Mensen informeren en op de hoogte houden? Dat kan ze als de beste. Een super vrouw die met kleine porties aandacht vraagt voor kleine eters en daadwerkelijk actie onderneemt om iets geregeld te krijgen. Zij zet restaurants op de kaart die wel kleine gerechten serveren. Daar zijn miljoenen mensen bij gebaat’.

Initiatiefnemer Sandra de Blaeij vraagt met haar platform sinds medio 2018 aandacht voor mensen met een ‘kleine trek’. Verschillende media hebben inmiddels aandacht aan het platform besteed. En terecht: meer dan 6 miljoen mensen hebben helemaal niet zo’n grote trek als veel restaurants denken! Alle media-aandacht is nu beloond met de Vrouw in de Media Award. Sandra: “Ik ben ontzettend blij met het winnen van de award! Niet voor mijzelf, maar voor al die mensen die net als ik ook niet zoveel (kunnen) eten. Hierdoor kan ik mijn boodschap nog sterker uitdragen in de media. Deze Award draag ik op aan alle fans van KleinePorties. Dankzij jullie wordt KleinePorties groot”.

 

Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt

De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de initiatiefnemers vrouwelijke deskundigen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Op voordracht van journalisten en het publiek zijn tien vrouwelijke deskundigen geselecteerd per regio/provincie. Er kon tot 31 januari 2019 gestemd worden. Het publiek bepaalde het uitbrengen van een stem wie de vrouwelijke deskundige zicht het beste heeft geprofileerd in de media. In totaal brachten 25.000 mensen een stem uit via www.vrouwindemedia.nl.

Over het platform KleinePorties

Iedereen gaat graag uit eten. Voor veel mensen een moment van gezelligheid, een ontdekkingstocht, een verwennerij en af en toe gewoon een praktische keuze. Jammer dat de porties voor meer dan 6 miljoen mensen te groot zijn. Ze kunnen daardoor niet genieten van bijvoorbeeld een 3-gangen diner. KleinePorties maakt uit eten gaan weer leuk!

Het aantal fans van de facebookpagina groeit snel: een teken dat sprake is van een grote doelgroep. Sandra: “Gelukkig spelen steeds meer restaurants in op de vraag van kleine eters. De achtergrond van het platform is eigenlijk heel simpel: als ‘kleine eter’ wil je graag restaurants kunnen vinden met kleine porties en als restaurant met kleine porties wil je graag gevonden worden. Daar gaat het om!”.

Website voor restaurants

Vanaf medio oktober 2018 is ook de website in de lucht. Op KleinePorties.nl kunnen restaurants die kleine gerechten aanbieden zich exclusief presenteren. De kracht van het platform is de kans voor restaurants om zich exclusief te presenteren aan een sterke geconcentreerde doelgroep en de op locatie gebaseerde (GPS) zoekfunctie. Iedereen kan hierdoor een restaurant vinden in zijn/haar directe omgeving. Inmiddels hebben restaurants in 50% van de Nederlandse provincies zich aangemeld. Binnenkort worden restaurants in heel Nederland benaderd.

Deel dit bericht met je vrienden