fbpx

In de keuken bij: Gasterij De Kluis!

In de keuken bij: Gasterij De Kluis!
Leestijd: 2 minuten

Huiselijke sfeer bij Gasterij De KluisUit eten gaan doe je niet alleen omdat je moet eten, maar om te genieten. Bij Gasterij de Kluis in Doorn is dat zeker het geval! Met het Sam-Sam concept – je weet wel: “zullen we samen delen” – spelen ze daar helemaal op in. Johnny Al Dakhil, de eigenaar van Gasterij De Kluis, legt het ons uit “onze huiselijke sfeer is erg belangrijk. Onze gasten moeten zich lekker thuis voelen, zodat ze samen heerlijk kunnen genieten van de kleine porties. Kleine porties, met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding”.

De gerechten van Gasterij De Kluis zijn altijd vers bereid en seizoensgebonden. Vaak uit de mediterrane en/of Franse keuken. Johnny vindt dat eigenlijk alle gerechtjes wel aan te bevelen zijn, maar de huisgemaakte spareribs en de Thaise ossenhaaspuntjes in het bijzonder. Alle gerechten met liefde voor de gerechten door de chefs bereidt.

gerechtjes Gasterij De KluisJohnny vervolgt zijn verhaal: “Kleine gerechten zijn belangrijk voor onze gasten om gevarieerd te kunnen dineren. Meerdere smaken te proeven en gezellig te delen met je familie of vrienden. En voor de oudere gasten of ‘kleine eters’ natuurlijk wat kleinere porties om misschien ook nog wel van een nagerechtje te kunnen genieten! Als ik nog iets zou willen veranderen, dan zou ik ook willen beginnen met Sam-Sam lunchgerechten. Onze gasten houden van kleinere gerechten, dat maakt ons restaurant uniek!”.

Gasterij De Kluis is partner geworden van KleinePorties om zoveel mogelijk gasten te kunnen bereiken die Sam-Sam willen dineren. En natuurlijk ook om nieuwe gasten aan te trekken die het concept nog niet kennen. Dus…. daag jezelf uit en ga lekker genieten bij Gasterij De Kluis in Doorn! Je bent van harte welkom!

Deel dit bericht met je vrienden