fbpx

Extra service voor restaurants

Wij helpen restaurants, die kleine gerechten serveren, hun zichtbaarheid te vergroten en te zorgen dat ze gevonden worden door meer dan 5 miljoen mensen in Nederland en meer dan 3,5 miljoen mensen in België. Deze groeiende doelgroep is namelijk bewust op zoek naar restaurants die rekening houden met een kleine eter.

Wij vinden het belangrijk dat alle kleine eters restaurants kunnen vinden waar zij heerlijk kunnen genieten. Daarom investeren wij in onze zichtbaarheid en zetten wij landelijke en regionale marketing activiteiten in. Je kan dan denken aan advertenties, beursdeelname, inspiratiesessies, actieve promotie naar organisaties, de media, etc. Één van de resultaten is dat KleinePorties initiatiefnemer Sandra de Blaeij de Vrouw in de Media Award gewonnen heeft en dat de media regelmatig schrijft over ons platform. Hier kan ook jouw restaurant van profiteren.

Onze diensten

Wij helpen ondernemers in de horeca met het behalen van meer winst met kleine gerechten. Door de restaurants op de kaart te zetten en ze zichtbaar te maken onder een groeiende doelgroep.

registratie word partner

Registreer gratis jouw restaurant

Word zichtbaar voor meer dan 5 miljoen nieuwe gasten

Bereik en trek meer gasten aan met het doorplaatsen van berichten op de social media kanalen van KleinePorties; Gasten boeken direct bij jouw restaurant;

technical support - technische ondersteuning

Ondersteuning voor restaurants

Samen jouw bedrijfprofiel opzetten

Ons KleinePorties team staat klaar om je te helpen met je profielpagina. Van het invullen van de details tot het uploaden of koppelen van de menukaart.

gratis promotie reclame voor restaurants

Extra promotie voor restaurants

Sluit aan als partner

Als partner van KleinePorties maken wij jouw restaurant extra zichtbaar door jouw social media berichten te delen in onze kanalen. Daarnaast wordt je restaurant opgenomen in onze nieuwsbrief.

tips publiciteit zichbaarheid

Online Marketing Advies

Praktische tips en een concreet advies op 1 A4

Ontdek waar jouw online groeikansen liggen. Krijg advies op maat en concrete aanbevelingen over je website en social media kanalen op 1 A4.

Menukaart quickscan

Gratis Menu(kaart) OptimalisatieScan

Samen optimaliseren

Onze ervaring is dat in veel restaurants eenvoudige optimalisaties mogelijk zijn. Meer verkopen (meer omzet) tegen lagere kosten en dus meer marge! Wil je weten hoe je dit kan aanpakken?

workshops en trainingen voor restaurants

Workshops en inspiratiesessies

Behaal winst met kleine porties

Wil je meer leren over de voordelen van kleine porties? Laat je inspireren door de inspiratiesessie of de workshops die speciaal ontwikkeld zijn in samenwerking met horeca experts.

Onze horecapartners

Logo-Trace-horeca advies

Traça adviseert en ondersteund horecabedrijven in Nederland met het ontwikkelen van nieuwe recepten, volledige menu’s of zelfs het samenstellen van een (nieuwe) volledige menukaart. Het serveren van kleine porties vraagt een andere benadering in de samenstelling van het gerecht, het gebruik van ingredienten en om het geheel rendabel te houden moeten de kleine porties natuurlijk ook op de rest van uw menukaart worden afgestemd. Wij helpen met het inzichtelijk maken van cijfers tot en met kostprijsbewaking, margeverbetering, stroomlijnen van inkoop en het leveren van maatwerk overzichten ten aanzien van voorraad, inkoop en derving. 

Logo-Horeca-Optima-advies

HORECA OPTIMA adviseert horecabedrijven in België die méér efficiëntie en rentabiliteit wensen.  Door het horecabedrijf te analyseren, kijken zij waar kansen liggen en helpen zij de processen en de organisatie te verbeteren. Je kan dan denken aan het optimaliseren van het personeelsbeleid, inkoopbeleid, verkoopstrategie, administratie etc.  Daarnaast organiseert Horeca Optima diverse training en coachingsactiviteiten voor alle horecamedewerkers.

Inspiratieartikelen voor restauranteigenaren en chefs