fbpx

Samenwerken

Bij KleinePorties geloven we dat samenwerkingen altijd beter smaakt. We nodigen je uit om je kennis met ons te delen en samen te groeien. Of je nu een expert bent in culinaire kunsten, een enthousiaste foodie, we staan open voor inspirerende samenwerkingen.

Onze workshops en lezingen zijn ontworpen om iedereen bij elkaar te brengen die gepassioneerd is over eten en innovatie. Denk aan een vleugje samenwerking en een snufje kennisdeling / precies de juiste ingrediënten om grote ideeën in kleine porties te serveren.

Adverteren op ons platform of op onze social media kanalen kan op verschillende manieren bijvoorbeeld d.m.v. recepten, advertorial, sponsored post, review, winactie of  banners. Het is de ideale manier om jouw bedrijf, product of merk onder de aandacht te brengen bij onze lezers. Voor vragen of samenwerkingen kun je gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@kleineporties.nl. Laten we aan tafel gaan en brainstormen hoe we samen een leuke, passende samenwerking kunnen uitwerken.

Het bereik van kleine porties

Sinds augustus 2018 dat we gestart zijn, bereiken wij:

  • 113K pageviews gemiddeld per maand
  • 11.575 volgers op social media
  • Gemiddeld Facebook bericht bereik: 18.562 tot 22.000 mensen per maand
  • > 1.800 nieuwsbrief abonnees

Workshops en lezingen

Spreker lifestyle, spreker, gezondheid, spreker duurzaamheid, spreker, voedselverspilling, spreker leiderschap,

Het is Sandra’s missie om mensen en bedrijven te raken en te inspireren met haar verhaal. Ze geeft inspirerende lezingen over thema’s als sociale veranderingleiderschapwilskrachtzelfbeeld, duurzaamheid, voedselverspilling als ook hoe kleine porties je bedrijfswinst vergroten. Sandra is een maatschappelijk gedreven ondernemer die zich inzet voor meer dan 4 miljoen kleine eters in Nederland. Met deze ervaring wil zij mensen helpen inzien dat wanneer je vanuit een positieve mindset, zelfbewustzijn en creativiteit ontzettend veel moois kan bereiken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. 

Wil je Sandra uitnodigen als spreker voor een lezing of het geven van een workshop? Neem dan contact op.

Samenwerkingspartners

KleinePorties werkt met diverse organisaties samen.

HORECA OPTIMA adviseert horecabedrijven in België die méér efficiëntie en rentabiliteit wensen.  Door het horecabedrijf te analyseren, kijken zij waar kansen liggen en helpen zij de processen en de organisatie te verbeteren. Je kan dan denken aan het optimaliseren van het personeelsbeleid, inkoopbeleid, verkoopstrategie, administratie etc.  Daarnaast organiseert Horeca Optima diverse training en coachingsactiviteiten voor alle horecamedewerkers.

Obesitas Máxima Medisch Centrum in Eindhoven begeleid mensen met overgewicht op weg naar een gezond gewicht en een goede leefstijl. Door goede voorlichting en het geven van tips m.b.t. het uit eten gaan.

Logo-Horeca-Optima-advies
Máxima Medisch Centrum