fbpx

KleinePorties.nl voor het eerst op horecabeurs Gastvrij Rotterdam

KleinePorties.nl voor het eerst op horecabeurs Gastvrij Rotterdam
Leestijd: < 1 minuut

Van 23 tot en met 25 september 2019 staat KleinePorties.nl voor het eerst op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Met deelname aan deze horecabeurs wil het platform zich presenteren aan de 15.000 verwachtte beursbezoekers.

Uiteraard is het de bedoeling dat Sandra en Léon zoveel mogelijk restauranthouders spreken over het initiatief, bezoekers bewust maken van een groeiende doelgroep van meer dan 5 miljoen kleine eters en hoe restaurants voedselverspilling kunnen voorkomen. Inmiddels is KleinePorties ook opgenomen in de Taste of Green Route. Dit is een speciale route van duurzame standhouders.

Inspireren tijdens Gastvrij Rotterdam

Uit eten gaan is genieten, is meedoen met je tafelgenoten, is een feestje! Maar niet voor iedereen! Sandra kwam er achter dat er meer dan 4 miljoen kleine eters zijn in Nederland. Allemaal zijn ze op zoek naar een restaurant. Het resultaat? Een nieuw restaurantplatform dat kleine eters en restaurants die (ook) kleine gerechten serveren bij elkaar brengt en zichtbaar maakt! Voor iedereen met een kleine trek!
Elke dag van 16.30 – 17.00 uur vindt de inspiratiesessie “Winst met KleinePorties” plaats op het Horeca Netwerk meet-up Paviljoen. Tijdens deze inspiratiesessie kunnen horecaondernemers de kracht van kleine porties ontdekken, hoe ze als restaurant meer winst kunnen behalen met kleine gerechten en een nieuwe groeiende groep klanten kunnen aantrekken.
Horecaondernemers maken trouwens elke dag kans op een jaar gratis KleinePorties en een uitgebreide inspiratiesessie.
Alle horecaondernemers met interesse zijn van harte welkom om de inspiratiesessie bij te wonen of op de stand van KleinePorties in hal 6, stand 6.415.

Meer informatie: https://www.gastvrij-rotterdam.nl/programma

 

Deel dit bericht met je vrienden