fbpx

Restaurant Mw. Daalder in Vreeland

Adres

Lindengracht 25, 3633 AS, Vreeland

GPS

52.229967778373, 5.0341576605174


Restaurant Mw. Daalder in Vreeland is aanbevolen door één van de gebruikers van het platform KleinePorties. Het restaurant heeft kleine gerechten of halve gerechtjes op hun menukaart, of is flexibel in het aanpassen van gerechten als daarom door gasten wordt gevraagd. Het restaurant heeft een basisvermelding, omdat deze pagina nog niet geclaimd is door het restaurant en hierdoor nog geen partner is van restaurantplatform KleinePorties.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten of halve gerechtjes serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

Is deze pagina van jouw restaurant en wil je die graag volledig maken?
Meld je hier aan, kies de uitgebreide vermelding en start meteen het beheren van jouw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.