fbpx

Restaurant The Smokehouse Spakenburg

Adres

Kerkstraat 50 Bunschoten

GPS

52.2529058, 5.3780949

Telefoon


Restaurant The Smokehouse in Spakenburg wil graag dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. Ook kleine eters. Op de menukaart staan verschillende gerechten die verkrijgbaar zijn in een kleine portie. En er zijn ook gerechten die je makkelijk met elkaar kan delen.  Bij een aantal gerechten staat het vermeld, maar niet bij allemaal. Vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Op de menukaart vind je een ruime selectie van authentieke visgerechten uit Spakenburg, in combinatie met heerlijke vleesgerechten, die ze bereiden op een Spaanse ‘Josper’ houtskoolgrill. Vlees, vis en zelfs groenten die in de Josper bereid worden blijven mals en sappig en door het gebruik van hoogwaardige houtskool krijgt het een heerlijk authentieke grillsmaak.  Je herkent de gerechten die op de grill bereid worden aan met het ’Josper’ teken op de menukaart!

Restaurant The Smokehouse  in Spakenburg wil graag dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. Het enthousiaste team  wil u onderdompelen in een warm bad van gastvrijheid en inpakken met een unieke smaakbeleving!

Voorbeelden van gerechten om te delen

  • ‘Grande’ visproeverij (2 personen) – Extra luxe proeverij van vis bestaande uit: warm gerookte schepzalm, paling, koud gerookte zalm, gamba’s van de plaat en sashimi;
  • Vriendenplank – Bitterballen, dadels met bacon, garnalen in een krokant jasje, knoflookolijven, zontomaatjes, oude kaas, wrap met zalm en roomkaas;
  • Vegetarische Plank – Geitenkaas kroketjes met honing, knoflook olijven, notenmix, kaasstengels, gevulde pepadews, bruchetta’s met tomatensalsa en basilicum.

Menukaarten

Bekijk hieronder de menukaarten:

knop met link naar lunchkaart  knop met link naar dinerkaart

 

Over KleinePorties

Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc. Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties. Klopt de informatie niet meer? Neem dan contact met ons op.