fbpx

Restaurant Aperitivo Leiden

Adres

Breestraat 49, 2311 CH Leiden

GPS

52.1595271, 4.4880143


Bij Restaurant Aperitivo in Leiden (Zuid-Holland) kan je genieten van diverse fijne Italiaanse gerechten. Op de manier zoals jij dit het liefst doet. Ze hebben naast kleine gerechten en smaakvolle hapjes, ook fijne pizza of pasta. De wijnkaart is spectaculair te noemen en de cocktails zijn een feestje.

‘The Taste of Aperitivo’ is een selectie uit de meest populaire kleine gerechten. Deze kleine gerechten hebben een wel heel verleidelijke prijs’. Van zondag tot en met donderdag betaal je voor de 5 gerechten naar keuze slechts € 19,50. In het weekend kost de wandeling door de kaart € 24,50 per persoon.

Let op: in verband met vakantie is restaurant Aperitivo gesloten van 29 juli t/m 12 augustus.

menukaart van Aperitivo Leiden

 

 

 

Kinderfeestjes

Wist je dat je bij Restaurant Aperitivo in Leiden ook terecht kan voor kinderfeestjes? Wat is er niet leuker voor een kind om met zijn of haar beste vriendjes en vriendinnetjes een verjaardag te vieren in Aperitivo! Je kan je eigen pizza maken en vervolgens onder begeleiding van onze pizza chef de pizza in de oven te plaatsen. Daarna lekker smullen van je eigen gebakken pizza! Meer informatie over de kinderfeestjes vindt je op de website.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Openingstijden

Maandag

Vanaf 16:00 uur

Dinsdag

Vanaf 16:00 uur

Woensdag

Vanaf 16:00 uur

Donderdag

Vanaf 16:00 uur

Vrijdag

Vanaf 16:00 uur

Zaterdag

Vanaf 16:00 uur

Zondag

Vanaf 16:00 uur

7 DAGEN GEOPEND