fbpx

Eerste KleinePorties diner smaakt naar meer!

Eerste KleinePorties diner smaakt naar meer!
Leestijd: < 1 minuut

Af en toe wisselen wij  van gedachten met de eigenaren van restaurant/brouwerij Slot Oostende in Goes (Zeeland). Tijdens één van die ontmoetingen gaven wij aan dat het leuk zou zijn om een aantal van onze facebookfans te ontmoeten. Eigenaresse Anita Maas bood aan om een KleinePorties diner te faciliteren en een menu voor ons te bedenken. Zo gaaf!

Op 21 september 2018 hielden we dan ook ons eerste diner dat bestond uit 3-gangen. De gasten konden als voorgerecht kiezen uit een Carpaccio of een heerlijke Summerrol met kip. Als hoofdgerecht was er een heerlijke Roodbaarsfilet of een bierstoverij. Het 3-gangen diner sloten we af met een heerlijk toetje! Wat ons betreft heel erg gezellig en dus erg geslaagd.

Er komt zeker een vervolg! We denken er alleen nog even over na waar we dat dan organiseren!

Ook naar het KleinePorties diner?

Wil je weten wanneer het volgende KleinePorties diner plaatsvindt en wil je er misschien aan deelnemen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en vink dan Uitnodiging voor KleinePorties diner aan of stuur ons een bericht als je als partner restaurant dit wil faciliteren.

[button title=”Aanmelden Uitnodiging KleinePorties diner” titlecolor=”#ffffff” textalign=”left” width=”250px” url=”https://www.kleineporties.nl/nieuwsbrief/” bgcolor=”#ff9933″] Deel dit bericht met je vrienden