fbpx

Nationale Gezondheidsbeurs 6 t/m 9 februari

Nationale Gezondheidsbeurs 6 t/m 9 februari
Leestijd: < 1 minuut

Wanneer: 6 t/m 9 februari 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer je vanwege je gezondheid bewust moet kiezen wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt dan is dit het evenement voor jou!

Van donderdag 6 februari tot en met zondag 9 februari zal je ons inspiratie- en restaurantplatform KleinePorties voor het eerst vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. De AllergieBeurs & Nationale GezondheidsBeurs is met 45.000 bezoekers en 325 exposanten de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Tijdens deze beurs delen wij graag onze leefstijl en restauranttips en hebben wij een interessante primeur! Dus kom langs op onze stand 01A26 in hal 1!

Ben je op zoek naar inspiratie voor een gezonde leefstijl? Wil je ontmoetingen met personalities, influencers, coaches en auteurs ♡ sfeervolle paviljoens ♡ actieve workshops ♡ knettervers feelgood food ♡ gratis digitale GezondheidsGids ♡ toegang tot de AllergieBeurs & more? Bestel nu je kaarten! Bezoekers van Gezondheidsnet krijgen nu 75 procent korting en betalen slechts 5 euro per kaart.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden