fbpx

KleinePorties oprichter genomineerd voor vrouw-in-de-media award!

KleinePorties oprichter genomineerd voor vrouw-in-de-media award!
Leestijd: 2 minuten

Het platform van Sandra de Blaeij maakt uit eten gaan weer leuk

Sandra de Blaeij initiatiefnemer KleinePortiesInitiatiefnemer Sandra de Blaeij is gestart met het platform KleinePorties medio 2018. Vanaf het begin zijn de reacties overweldigend. Ook in de media is veel aandacht aan het platform besteed. Inmiddels heeft Sandra in veel media mogen vertellen over haar passie en doelen met het platform. Mediaplatform Vrouw in de Media VIDM en sprekersbureau Zij Spreekt hebben bekend gemaakt dat Sandra genomineerd is voor de Vrouw in de Media-award 2018 in de provincie Zeeland! Je kunt op Sandra stemmen tot en met 31 januari op de website www.vrouwindemedia.nl.

Snel groeiend platform KleinePorties

Naast alle media-aandacht heeft het platform inmiddels een sterk groeiende grote groep facebookfans weten te binden en melden zich steeds meer restaurants aan om zich op het platform www.kleineporties.nl te presenteren. Gelukkig spelen steeds meer restaurants in op de vraag van ‘kleine eters’. Sandra: “Onze drive is eigenlijk heel simpel: als ‘kleine eter’ wil je graag restaurants kunnen vinden met kleine porties en als restaurant met kleine porties wil je graag gevonden worden. Juist daar spelen wij op in!”.

Over KleinePorties

Iedereen gaat graag uit eten. Voor veel mensen een moment van gezelligheid, een ontdekkingstocht, een verwennerij en af en toe gewoon een praktische keuze. Jammer dat de porties voor meer dan 4 miljoen mensen te groot zijn en ze daardoor niet kunnen genieten van bijvoorbeeld een 3-gangen diner. KleinePorties maakt dit weer mogelijk!

Vanaf medio oktober 2018 is de website in de lucht. Op KleinePorties.nl kunnen restaurants die ‘kleine porties’ aanbieden zich exclusief presenteren. Inmiddels melden steeds meer restaurants zich aan. De kracht van het platform is de sterke concentratie van restaurants die inspelen op deze groeiende doelgroep in combinatie met (onder andere) locatie gebaseerd zoeken. Iedereen kan hierdoor een restaurant vinden in zijn/haar directe omgeving, via de Google maps kaart, per provincie en per categorie.

Restaurants die zich aanmelden maken hun eigen, uitgebreide restaurantprofiel aan en kunnen ook in het 1e half jaar gebruik maken van alle functies en social-mediakanalen van KleinePorties.nl. Gasten nemen direct contact op met het restaurant voor een reservering per telefoon of email. Er wordt geen fee per boeking gerekend, maar een billijke vergoeding per kwartaal. Het 1e half jaar is zelfs gratis en ook adverteren op de website is mogelijk.

Over VIDM

Vrouw in de Media award is een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. Voor de nominaties van de VIDM-award is gekeken naar hun opvallende aanwezigheid in de landelijke media. Een goede reflectie van de vrouwelijke deskundigheid die Nederland rijk is.

Meer informatie: https://www.zijspreekt.nl/actueel/nieuws/algemeen/De-nominaties-Vrouw-in-de-Media-Awards-2018/384/1/1/

Deel dit bericht met je vrienden