fbpx

Kleine gerechtjes eten met een buismaag

Leestijd: 2 minuten

Ervaringsverhaal van Anne en Peter

Beste oprichter van KleinePorties,

Ik wilde deze brief schrijven om mijn dankbaarheid en waardering uit te drukken voor het fantastische platform dat jullie hebben gecreëerd. Jullie hebben werkelijk een verschil gemaakt in het leven van mijn echtgenoot en ons hele gezin.

Mijn echtgenoot, Peter, heeft een zware tijd achter de rug. Hij heeft kanker overwonnen, maar moest daarna verder met een buismaag. Het was een uitdaging voor hem, want hij kon alleen maar kleine porties eten. Dit maakte het uit eten gaan erg moeilijk voor ons.

Hij begon steeds meer tegen het idee op te zien om telkens weer uit te leggen waarom hij alleen maar kleine hoeveelheden kon eten. Het maakte hem onzeker en hij voelde zich vaak als een patiënt in plaats van als een gewoon mens. Het was verdrietig om hem zo te zien.

Maar toen gebeurde er iets fantastisch. Via via ontdekte ik jullie restaurantplatform KleinePorties. Eindelijk vonden we restaurants die kleine porties aanboden. Het was een verademing.

Sinds we KleinePorties hebben ontdekt, kunnen we weer genieten van uit eten gaan met onze familie en vrienden. Peter voelt zich weer als een mens, niet langer beperkt door zijn aandoening.

Jullie hebben niet alleen een platform gecreëerd dat ons helpt om restaurants te vinden die aan Peters behoeften voldoen, maar jullie hebben ook zijn gevoel van eigenwaarde hersteld. Hij voelt zich weer volwaardig en kan weer volop genieten van het samenzijn met anderen.

Foto van Peter die een buismaag heeft en Anneke, samen genieten van een klein gerechtje

Ik wil jullie bedanken voor het maken van zo’n positieve impact op ons leven. Jullie hebben ons geholpen om de draad van ons normale leven weer op te pakken. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel dit voor ons betekent.

Anneke

Dankzij jullie inzet en toewijding kunnen wij als gezin weer mooie herinneringen maken tijdens gezamenlijke maaltijden, zonder de last van constante uitleg en onbegrip.

Vanuit het diepst van mijn hart, dank ik jullie voor wat jullie hebben gedaan. Mogen jullie succes blijven hebben en nog vele anderen helpen zoals jullie ons hebben geholpen.

Met oprechte dankbaarheid,
Anneke

Deel dit bericht met je vrienden