fbpx

Tapasbar El Cortijo in Arnhem

Adres

Jansplein 48, 6811 GD Arnhem

GPS

51.982872657098, 5.9080045772982


Restaurant Tapasbar El Cortijo in Arnhem is aanbevolen door één van de gebruikers van het platform KleinePorties. Het restaurant heeft kleine gerechten op hun menukaart.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants waar je kleine gerechten kan eten beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Op ons platform kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kan genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Elk restaurant wil ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van haar menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van een eigen restaurantprofiel.

Is dit de pagina van jouw restaurant en wil je die graag volledig maken?
Meld je hier aan en beheer jouw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.