fbpx

Interview Sandra de Blaeij in e-book Leven met een maagverkleining

Interview Sandra de Blaeij in e-book Leven met een maagverkleining
Leestijd: 2 minuten

Over een maagverkleining heerst nog veel taboe en hebben mensen zo ontzettend veel vragen. Er zijn ook nog steeds verschillen tussen klinieken en ook hoe iedereen het ervaart. Om de taboe te doorbreken en om mensen handvatten te geven, heeft maagverkleiningcoach Floor van der Steen, van coachpraktijk Floor van der Steen onlangs een e-book geschreven over het Leven met een maagverkleining.

Wist je dat Sandra hiervoor ook is geïnterviewd over haar maagverkleining én over Kleine Porties? Dit meer dan 100 pagina tellende e-book zit boordevol kennis over het traject naar en na een maagverkleining, ervaringen van mannen en vrouwen die je zijn voorgegaan en openhartige interviews. Lees de tips van Nederlands bekendste ervaringsdeskundigen en experts, zoals het interview met o.a. Sandra de Blaeij, Sonja Silva en nog veel meer in het e-book Leven met een maagverkleining van Floor van der Steen!

Waarom dit ebook?

Veel van de mensen die Floor begeleid, hebben dezelfde vragen, zoals:

  • Kan ik nog wel genieten van het eten na een maagverkleining?
  • Hoe neem ik mijn partner mee in dit traject?
  • Kan ik zonder operatie ook 40 kilo blijven afvallen?
  • Ik heb een BMI van 35, maar geen last van een hoge bloeddruk of suikerziekte, kom ik dan in aanmerking?
  • Waarom zijn eiwitten zo belangrijk na een maagverkleining?
  • Wat zijn de risico’s?
  • Wat zijn de voordelen van een operatie?
  • Verbetert je zelfbeeld als je een maagverkleining ondergaat?

Nu lees je de antwoorden op deze (en veel meer!) vragen gebundeld in één boek! In dit e-book lees je alles over haar eigen persoonlijke bevindingen en ervaringen rondom haar maagverkleining. Na het lezen van dit e-book heb jij antwoord op de vraag: ‘Is een maagverkleining iets voor mij?’

Het e-book is te bestellen via: https://ebookmaagverkleining.nl/ 

Over Floor van der Steen

Floor van der Steen is niet alleen ervaringsdeskundige op dit gebied maar ook psychiatrisch verpleegkundige en coach. Ze begeleid mensen die twijfelen een maagverkleining te ondergaan, die net de keuze hebben gemaakt of die de verkleining hebben gehad en de weg even niet meer weten. In haar Facebook groep: Floor’s coaching groep (voor en na een maagverkleining) coacht zij vrouwen die een bariatrische ingreep hebben ondergaan ( net zoals ik in 2016), of eraan twijfelen, of ‘vastlopen’ in hun leven. Ik coach op het gebied van mindset, voeding, hormonen en ‘levensvraag’ stukken.

 

Deel dit bericht met je vrienden