fbpx

In de keuken bij… De Kleine Parade (Utrecht)

In de keuken bij… De Kleine Parade (Utrecht)
Leestijd: 3 minuten

Al in september stuurde Geraldo Kruijswijk ons een berichtje op facebook. Enthousiast over ons initiatief èn over ‘zijn’ Restaurant De Kleine Parade: “Dat doen wij ook!”. Onze reactie: waarom dan geen partner worden van KleinePorties, dan kun je dat aan alle liefhebbers van kleine gerechtjes laten zien en een voorbeeldfunctie vervullen. “Prima, maar eerst zelf komen ervaren”. Dan ben je echt wel vol vertrouwen en trots op wat je doet!

Natuurlijk konden we het niet laten om zelf te gaan proeven…. En restaurant De Kleine Parade aan de Drieharingstraat in Utrecht is volgens ons een echte ervaring! Een super gastvrij team, heerlijke gerechtjes, fijne sfeer. Echt een aanrader als je in Utrecht bent. Wel even reserveren, want ook een heleboel andere mensen hebben inmiddels het restaurant ontdekt…

kleine gerechten sfeerimpressie restaurant de Kleine ParadeGeraldo Kruijswijk, manager en gastheer bij De Kleine Parade vanaf de oprichting, vertelt vol trots over het restaurant. “Ik ben vanaf het begin betrokken en heb het concept samen met het team mogen wegzetten. Het restaurant draait om het ervaren van onze liefde voor heerlijk eten, fijne wijn en sfeer. Onze kaart bestaat uitsluitend uit kleine gerechten (voorgerechten) en plateau’s met proeverijtjes. Vaak eenvoudig van aard en eenvoudig, maar o zo lekkere gerechten van topkwaliteit!”

restaurant de Kleine Parade“Klanten zijn bij De Kleine Parade geen koning, maar Gast. Ze worden verwelkomd en door het gastvrije team begeleid, zodat ze een topavond hebben. We verwelkomen ze en begeleiden ze een hele avond en zorgen er samen voor dat het een mooie avond wordt, binnen onze grenzen en filosofie. We laten onze Gasten graag ervaren wat je kunt doen met kleine gerechten, of zoals jullie ze noemen ‘KleinePorties’. Je hoeft niet alleen maar te denken aan ‘all you can eat’ sushi of tapas. Wij laten zien dat het mogelijk is om kwalitatief heerlijke gerechtjes te eten, voor een eerlijke prijs. Ons concept was er nog niet in de binnenstad van Utrecht, het is fijn om te ervaren dat het zo aanslaat. Net als jullie platform KleinePorties trouwens.”.

De Kleine Parade is inderdaad wel één van de voorlopers. Geraldo vertelt dat hij al vanaf het begin (hij is inderdaad één van onze eerste facebook-fans…) vindt dat het platform KleinePorties een meerwaarde heeft. We bereiken graag nieuwe mensen, zeker als die graag kleine gerechtjes eten. Op sommige dagen hebben we het al erg druk, maar we hebben ook best wat rustiger dagen. Als we via KleinePorties nieuwe gasten kunnen bereiken die ons ook leren kennen is dat natuurlijk super.

Van de vraag: “wat is eigenlijk jouw favoriete gerechtje” moet Geraldo zuchten. “Een favoriet gerecht van De Kleine Parade? De zalm met rode biet…. de rundertartaki… de ravioli… te veel lekkers om uit te kiezen! Mensen moeten gewoon zelf komen proeven! Ik nodig iedereen uit om zelf te komen proeven. Als je op maandag, dinsdag, woensdag of zondag reserveert en je vertelt dat je ons hebt gevonden via KleinePorties ontvangen we je met een glaasje bubbels en een amuse van het huis!”. Over enthousiasme voor KleinePorties gesproken! Wow!

Deel dit bericht met je vrienden