Inspiratiesessie: Winst met Kleine Porties
Wist je dat een gemiddeld restaurant €7.000,- per jaar aan eten weggooit? En dat dit directe omzetverspilling is? Hoe kan je voedselverspilling tegengaan en je omzet vergroten? Waarom zou je kleinere gerechten op je menukaart zetten? Dat leer je tijdens de inspiratiesessie Winst met Kleine Porties.
Tijdens de sessie geeft Sandra de Blaeij van KleinePorties.nl tips hoe je voedselverspilling en omzetverspilling kan voorkomen, hoe je meer omzet krijgt door kleine gerechten. Je krijgt inzicht hoe je de communicatie naar gasten kunt verbeteren waardoor ze zich nog meer welkom voelen. Dit doet zij op basis van haar achtergrond als marketing- en communicatieadviseur en ervaring als “kleine eter” met een hart voor de horeca.
Voor wie?
De inspiratiesessie is bedoeld voor horecaondernemers, chef-koks, food- en beverage managers die verantwoordelijk zijn voor de communicatie en/of marketing.
Na het volgen van deze inspiratiesessie, weet je:
- hoe voedselverspilling ontstaat;
- hoe je voedselverspilling kan voorkomen i.p.v. tegengaan;
- welke doelgroep je als potentiële gast mist met jouw foodconcept;
- waarom aannames schadelijk zijn;
- hoe je de gastwaardering vergroot met portionering;
- heb je geleerd welke verschillende foodconcepten er zijn;
- heb je geleerd hoe je de communicatie kunt verbeteren;
- hoe je beter gevonden wordt als restaurant;
- hoe je jouw omzet kunt vergroten.
Kortom, je gaat naar huis met praktische tips en inspiratie voor je menukaart.
Wil je voedselverspilling tegengaan en meer verdienen?
Meld je aan voor de inspiratiesessie ‘Winst met Kleine Porties’ tijdens de horecabeurs in Goes.
De workshop Winst met Kleine Porties verzorgen wij ook op locatie. Ideaal als workshop voor je team, bedrijf, vereniging. Voor groepen vanaf 10 personen.
Stuur een bericht naar info@kleineporties.nl als je een offerte op maat wilt ontvangen.