fbpx

Restaurant Uw Chef

Adres

Kerkstraat 14, 4196 AB Tricht

GPS

51.889783634027, 5.2699498231789

Telefoon


Eetcafé Uw Chef vind je naast de kerk in het prachtige Tricht aan de Linge.
In 2017 ontving Eefcafé Uw Chef een Silver Award voor het gezelligste restaurant en in 2018 een Gold Award op basis van gastenwaardering.
Joop Nefkens, eigenaar/kok van Uw Chef is mede auteur van het kookboek ‘Eten wordt weer je vriend’.  In het Eetcafé Uw Chef in Tricht worden kleine porties geserveerd.

Qua aanbod en uitvoer is het een “no nonsens” eetcafé. Alle gerechten zijn huisgemaakt met pure en eerlijke ingrediënten uit de streek. Bijvoorbeeld het rundvlees is Aberdeen Black Angus van Vervoorn uit Hellouw. Als enige in de regio bakt Uw Chef echte verse friet van Hollandse Bintjes. Speciaal voor de kleine eters zijn er tussengerechten.
De wijnkaart is samengesteld door de huis sommelier Marco Buijk van inVINity en bevat ambitieuze wijnen die je niet verwacht in een eetcafé.

Een specialiteit van Uw Chef zijn de botermalse Slow Cooked Spare Ribs. De lekkerste Spare Ribs die je ooit hebt gegeten! De inmiddels befaamde Ribs werden door anderen beoordeeld als “van formidabele kwaliteit”. Voor de liefhebbers serveert (op reservering) Uw Chef een heerlijke kaasfondue of tafel-raclette.

Speciaal voor gasten met een kleine trek, heeft Uw Chef een speciaal 4 gangen menu ontwikkeld.
Je reserveert gemakkelijk je tafel!

menukaart 4 gangen menu

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

12:00 uur

Woensdag

12:00 uur

Donderdag

12:00 uur

Vrijdag

12:00 uur

Zaterdag

12:00 uur

Zondag

12:00 uur

Lunch vanaf 12:00 Diner vanaf 16:00