fbpx

Dankzij haar ga ik met plezier uit eten

Dankzij haar ga ik met plezier uit eten
Leestijd: 2 minuten

Fan Jaap met Sandra van KleinePorties

Jaap Lagaay (66) uit ’s-Heer Hendrikskinderen samen met zijn ‘ster’ Sandra de Blaeij (42) uit Kapelle.

‘Door een medische reden kan ik alleen maar halve porties eten. Wanneer ik uit eten ga, vraag ik altijd om halve porties maar meestal krijg ik ‘nee’ te horen. Ik werd er zo moedeloos van en het nam mijn plezier van uit eten gaan weg. Ik voelde me dan ook niet altijd welkom als gast. Het enige wat ik wilde, is mijn bord leeg kunnen eten. Ik hoef het eten niet mee naar huis in een doggybag, maar ik wil ook niet dat het eten wordt weggegooid.

In de krant las ik over Sandra’s initiatief van www.kleineporties.nl. Ik ben radiopresentator bij Streekomroep de Bevelanden in Goes en heb haar toen uitgenodigd om in mijn radioprogramma te komen voor een interview, omdat ik er zelf meer over wilde weten. Hierdoor heb ik haar en haar initiatief beter leren kennen.

Door gebruik te maken van kleineporties.nl kan ik nu zonder gedoe uit eten. Zelfs als ik een dagje uit ga, kan ik een restaurant op de website kiezen, wetend dat ik daar de porties wel op kan en me welkom voel. Sandra heeft in een zeer korte tijd de harten veroverd van duizenden mensen, inclusief het mijne. Met haar goede ideeën over kleine porties voor kleine eters, zet zij zich écht in voor alle kleine eters. Er is nog niemand geweest die dit doet in Nederland. Zij doet wat ze zegt en maakt er serieus werk van. Ik vind het bijzonder en bewonderenswaardig.

Ze doet dit naast haar baan en het enige wat ze wil, is dat kleine eters restaurants kunnen vinden, zodat zij ook kunnen genieten wanneer ze uit eten gaan. Door Sandra ga ik nu met veel meer plezier uit eten. Daarom is zij mijn ster.’

 

Bron: Jacqueline Imminkhuizen, Nederlands Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden