fbpx

Restaurant Bistro Belle - onbeperkt genieten

Adres

Dorpsstraat 12 3611 AE Oud-Zuilen

GPS

52.127082552976, 5.0709411558197

Telefoon


Restaurant Bistro Belle is gevestigd in het idyllische dorpje Oud-Zuilen, aan de Vecht onder de rook van Utrecht. Belle is een gezellige bistro en tevens bijzondere locatie voor trouwen, feest en vergaderen. Naast de bistro beschikt Belle over drie sfeervolle ruimtes, een wijnkelder en twee terrassen. Met Kasteel Slot Zuylen op de achtergrond en het zicht op de Vecht waan je je in een bijzonder inspirerende omgeving.

Bijna 60 verschillende gerechtjes

In de ‘huiskamer aan de Vecht’ kun je genieten van koffie met gebak, lunchgerechtjes en van bijna 60  dinergerechtjes. De keukenbrigade kookt met passie en laat zich inspireren door de mooie omgeving en de seizoenen. Voor groepen vanaf 10 personen heeft Bistro Belle een mooi verrassingsmenu met de populairste gerechtjes van de kaart.
Belle heeft ongeveer bijna 60 gerechtjes op de kaart onderverdeeld in voor-, hoofd-, en nagerechtjes. Voor 29,50 p.p. kun je onbeperkt genieten en mag je per ronde twee gerechtjes bestellen. Brood, frites en salade mogen onbeperkt worden bijbesteld. Gerechtjes bestellen kan tot 22.00 uur! Heb je dieetwensen of een allergie? Laat het Bistro Belle weten! Het keukenteam doet zijn uiterste best om hier rekening mee te houden. Daarnaast kan het personeel precies vertellen welke gerechtjes bepaalde allergenen bevatten.

 

Zaterdag & zondag: Belle’s early family diner!

Gezellig uit eten met de kids. Geniet iedere zaterdag & zondag tussen 16.00 en 18.15 uur van alle gerechtjes op Belle’s menukaart voor 27,50 p.p. Kids van 3 tot 12 jaar mogen voor slechts 1,75 per levensjaar onbeperkt van onze gerechtjes genieten. Met als verrassing bij het toetje; de echte Belle-blaas! In onze voormalige wijnkelder zijn kids van harte welkom. Zij kunnen lekker spelen, kleuren of TV kijken, de speelruimte is gewoon vanuit de bistro toegankelijk.

Wil je een tafel reserveren bij Bistro Belle? Plaats uw reservering online via de website van Bistro Belle of neem telefonisch contact op. Vermeld bij uw reservering dat u via KleinePorties komt.

 lunchkaart-knop menukaart-knop  Klik op de dinerkaart-knop om de menukaart te openen.

 

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Openingstijden

Maandag

vanaf 17:00 uur

Dinsdag

vanaf 17:00 uur

Woensdag

vanaf 12:00 uur

Donderdag

vanaf 12:00 uur

Vrijdag

vanaf 12:00 uur

Zaterdag

vanaf 12:00 uur

Zondag

vanaf 12:00 uur