fbpx

Restaurant De Beren Heerhugowaard

Adres

Middenwaard 129C 1703 SC, Heerhugowaard

GPS

52.663931003055, 4.826305605946


Restaurant de Beren in Heerhugowaard is aanbevolen door één van de gebruikers van het platform KleinePorties. Het restaurant heeft kleine gerechten op hun menukaart, of is flexibel in het aanpassen van gerechten als daarom door gasten wordt gevraagd. Het restaurant heeft een basisvermelding, omdat het nog geen partner is van restaurantplatform KleinePorties.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants waar je kleine gerechten kan eten beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Op ons platform kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kan genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Elk restaurant wil ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van haar menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van een eigen restaurantprofiel.

Is dit de pagina van jouw restaurant en wil je die graag volledig maken?
Meld je hier aan en beheer jouw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.