fbpx

Restaurant Villa Kalkhoven in Meppel

Adres

Steenwijkerstraatweg 98 7942 HR Meppel

GPS

52.717029049459, 6.1924303784736


Restaurant Villa Kalkhoven in Meppel is nog niet zo lang geleden geopend. Duurzaamheid en lokale producten voeren de hoofdmoot in de gehele villa. Met herkenbare gerechten die aantrekkelijk zijn voor een brede doelgroep. Van een aantal gerechten kan je ook een kleinere variant bestellen.

Restaurant Villa Kalkhoven in Meppel heeft o.a. een ruimte met drie verlaagde rondingen (de kalkovens) waar gasten à la carte kunnen eten. Het restaurant is warm en modern ingericht met het stoere van het industriële rijksmonument. Daarnaast bevindt zich in het midden van het gebouw de knusse huiskamer, een ideale plek voor een goede kop koffie of gezellige borrel. In de twee zalen aan het water is er plaats voor groepen. Als in het voorjaar de eerste zonnestralen weer mensen naar buiten trekken, zullen onze gasten zich op deze fantastische locatie aan de Drentsche Hoofdvaart ook op het terras van Villa Kalkoven welkom voelen.

menukaart van Villa Kalkhoven

 

 

 

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

16:00 – 22:00

Donderdag

16:00 – 22:00

Vrijdag

16:00 – 22:00

Zaterdag

12:00 – 22:00

Zondag

12:00 – 22:00