fbpx

Restaurant Kale & de Bril

Adres

Piet Heinstraat 3a, 4461 GL Goes

GPS

51.5012811, 3.8881575


Restaurant Kale & de Bril in Goes (Zeeland) biedt een eetervaring op niveau waar je heerlijk relaxed kan dineren in een fijne warme sfeer. Gasten kunnen hier  voor een betaalbare prijs genieten van een 3 tot 6 gangen menu van kleinere gerechten dat elke twee weken wisselt.  Wil je liever geen menu? Dan kan je een gerecht kiezen van de a la carte kaart. Restaurant  Kale en de Bril werkt met de mooiste seizoensproducten, met smaken van over de hele wereld. Alle gerechten worden vers bereid in de keuken.  Restaurant Kale & de Bril staat vermeld in de Gault & Millau.

Een leuk weetje: De naam van het restaurant is gebaseerd op de twee initiatiefnemers/eigenaren Marc Everse en Niek Traas.

Het is altijd mogelijk onze gerechten los te bestellen, of ze aan te passen naar jouw smaak, allergie of dieetwens.
Vermeld bij je reservering dat je via KleinePorties komt.

menukaart-knop

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.