fbpx

Café Restaurant Het Swaard

Adres

Frans van Beststraat 1 5554 EA Valkenswaard

GPS

51.3521772, 5.4643157


Bij Café Restaurant Het Swaard in Valkenswaard (Noord-Brabant) kan je terecht voor een ontbijt, brunch, lunch en diner. Met de lekkerste en verste ingrediënten worden elke dag weer  de mooiste gerechten geserveerd. Zowel tijdens de lunch als het diner serveren wij gerechten in 3 portiegroottes, Small, Medium en Large. Zo hebben we altijd een geschikte portie zowel voor de kleine- als de grootte eter.

Daarnaast kan je er ook terecht voor een heerlijke High Tea met zoete én hartige lekkernijen. Wij hebben verschillende verse theesoorten van Fleur de Café. De High Tea wordt uitgeserveerd vanaf 4 personen.

Café Restaurant Het Swaard vindt je in hotel de Valk dat sinds 1922 is gevestigd in een historisch pand. Het pand heeft al vele verbouwingen ondergaan en heeft momenteel 26 kamers, een restaurant, een café en een grote multifunctionele zaal. Aan de voorkant is er een groot terras aanwezig, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Mede door de aanwezigheid van alle facetten van de horeca, maakt het dat alles mogelijk is onder een dak. Persoonlijke service en kwaliteit, gecombineerd met de Brabantse gemoedelijkheid vormen een belangrijk deel van onze diensten. Dat je je thuis voelt, is voor ons van groot belang.

dinerkaart

lunchkaart

 

 

 

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.