fbpx

Brinks Pannenkoeken

Adres

Bovendorpsstraat 7, 7038 CH Zeddam

GPS

51.9033299, 6.2560941

Telefoon


Brinks Pannenkoeken in Zeddam bevindt zich aan de rand van het bosrijke Montferland. Brinks Pannenkoeken is niet zomaar een pannenkoeken restaurant! Je kan heerlijk genieten van klassieke pannenkoeken (ook kleine pannekoeken) of laat je verleiden door de bijzondere specialiteiten! Jong en modern gaat gepaard met een vleugje nostalgie in een van de oudste panden van Zeddam.

High tea’en alleen dan op onze manier, eigenwijs en ambachtelijk!

Onze Pancake tea bestaat uit vooral pannenkoek creatie’s o.a.  Sandwiches gezond, pannenkoek rolletjes carpaccio, pannenkoeken rolletjes met Nutella en cookie crumble. Tijdens de pancake tea geniet je onbeperkt van onze bijzondere thee soorten en of toffe koffie! Uitstekend geschikt voor groepen en of bijzondere aangelegenheden. Tijdelijk alleen beschikbaar op zaterdag of zondag tussen 12 en 14 uur te reserveren (max. 2 uur).

menukaart van eethuis de Reiger Zijtaart

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

Is dit de pSite bekijkenagina van uw restaurant en wilt u die graag volledig maken?
Meldt u dan hier aan en beheer uw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

16:00 – 20:30

Donderdag

16:00 – 20:30

Vrijdag

16:00 – 20:30

Zaterdag

12:00 – 20:30

Zondag

12:00 – 20:30