fbpx

B&B De Heerlijkheid Ruinerwold

Adres

Dr. Larijweg 135 – 136, 7961 NS RUINERWOLD

GPS

52.746200811988, 6.2900836266442


B&B De Heerlijkheid Ruinerwold is een kleinschalige, luxe accommodatie in een landelijke omgeving in Zuidwest Drenthe. Het gehele achterhuis van de boerderij (met eigen opgang) is exclusief bestemd voor onze gasten. Hier zijn twee royale gastenverblijven en een grote algemene ruimte gemaakt.

Het ontbijt bij De Heerlijkheid bestaat uit zoveel mogelijk verse producten van eigen huis en tuin. Wat dacht u van zelfgebakken brood, home-made jam, vers geperste jus-d’orange en kakelverse eitjes van onze eigen kippetjes? We merken dat er veel mensen zijn die rekening moeten houden met allergieën die slechts kleine porties kunnen eten. We willen daar graag rekening mee houden en als gasten dat kenbaar maken, passen we het ontbijt dan ook gewoon aan.

In de directe omgeving van onze B&B zijn uitgestrekte natuurgebieden, gezellige brinkdorpjes en diverse open tuinen te bezoeken. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon op uw eigen privé-terras lekker luieren en genieten van de rust en de ruimte van het Drentse platteland.

Bent u benieuwd naar de kamers en prijzen? Klik dan op
De Melkstal
De Tuinkamer met privé buitenjacuzzi

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.