fbpx

Disclaimer

Het openen, doorbladeren en/of het downloaden van informatie van deze website betekent dat je akkoord gaat met de in deze disclaimer omschreven gebruiksvoorwaarden.

Eigendom en exploitatie

De website is eigendom en wordt geëxploiteerd en beheerd door KleinePorties B.V., gevestigd aan de Vrijburgstraat 10, 4387 AJ, Vlissingen. KleinePorties B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72266570.

Begrippen

Consumenten: De gebruikers van deze website, anders dan onze Partners. KleinePorties: KleinePorties B.V. Partners: Alle bedrijven die zich op deze website profileren en/of hier adverteren.

Geen bemiddeling

Deze website is voor iedere consument toegankelijk, je hoeft je niet aan te melden of een account aan te maken. We bieden consumenten de mogelijkheid om op verschillende manieren te zoeken naar een Partner (restaurant) van hun keuze. Als je een restaurant hebt uitgekozen kun je door de opgenomen links direct in contact komen met de betreffende Partner. Je boekt zelf middels één van de links bij een door jou uitgekozen Partner. Het feit dat je het betreffend restaurant via de website hebt gevonden geeft geen enkele plaatsgarantie of recht op reservering. KleinePorties bemiddelt op geen enkele wijze tussen consumenten en partners in geval van geschillen en is nooit partij in een overeenkomst of afspraken tussen consumenten en partners.

Kosten

Aan het gebruik van onze website door consumenten zijn geen kosten verbonden. Partners betalen aan KleinePorties geen boekingsfee, ook bij jouw bezoek aan het door jou bezochte restaurant betaal je dus niet voor het gebruik van onze website.

Informatie

KleinePorties kan niet garanderen dat alle informatie op deze website volledig of foutloos is, ondanks dat we daar veel aandacht aan besteden. Veel van de informatie wordt geplaatst en beheerd door onze partners. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de opgenomen informatie. Dit geldt ook voor enige classificatie of indeling van restaurants. KleinePorties B.V is niet verantwoordelijk voor deze informatie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook. Ongeacht of die voortkomt uit of op enige wijze verband houdt met het gebruik van onze website en/of de (on)bereikbaarheid daarvan. Consumenten raden we aan om informatie te controleren bij de betreffende partner.

Klachten en recensies van onze partners

Klachten aangaande onze partners dien je in te dienen op de eigen website van het restaurant of anderszins door hen aangeboden mogelijkheid. Wij adviseren je dat kort na jouw bezoek te doen, zodat klachten tijdig kunnen worden opgepakt/bekeken. Wij verzamelen of beheren geen recensies van bezoeken van consumenten aan onze partners. Recensies dien je op de eigen website van het restaurant of anderszins door hen aangeboden mogelijkheid achter te laten.

Auteursrecht

De inhoud van deze site, alle daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, multimediabestanden, teksten alsmede combinaties daarvan en programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten en eigendom van KleinePorties en/of haar Partners. Het gebruiken of kopiëren van enige inhoud van deze site, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van KleinePorties is niet toegestaan.

Contact

Als je vragen hebt over of problemen heeft met het gebruik van de website, kijk dan bij HELP voor antwoorden op meest gestelde vragen en voorbeelden/oplossingen. Natuurlijk mag je ook vragen stellen over het gebruik van de website via info@kleineporties.nl. Ook jouw ervaring met de website (feedback) is welkom, want we gebruiken jouw mening graag om de website te verbeteren en nog beter af te stemmen op de consumenten.

Wijzigingen

De informatie op deze website word regelmatig aangevuld en/of aangepast. KleinePorties behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website en in deze disclaimer met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Zodra op de website een nieuwe disclaimer is gepubliceerd vervangt deze met onmiddellijke ingang elke eerdere versie. Het is daarom raadzaam om deze disclaimer regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.